Get Adobe Flash player

Meli Melo

T: +40 212 122 947
contact@melimelo.ro
www.melimelo.ro

Locatie: 157, 1
Cum ajung la Meli Melo?

Incepand cu 03 octombrie 2009, la Meli Melo - Paris toti clientii care detin carduri de fidelitate beneficiaza de reducerea de 5% la orice produs cumparat. Alegerea ta este rasplatita acum cu o multime de modele de bijuterii si accesorii fantezie Meli Melo - Paris cu preturi mai atragatoare ca oricand.

Daca ai card de fidelitate Meli Melo - Paris, te bucuri de o reducere de 5% la toate bijuteriile si accesoriile cumparate, chiar si la produsele care se afla la promotie. Programul de fidelitate Meli Melo - Paris a fost conceput special pentru tine. Profita de avantajele oferite la fiecare vizita in magazinele Meli Melo - Paris! Prezinta cardul inainte de a achizitiona produsele alese si reducerea se aplica instant.

Perioada de valabilitate a programului de fidelitate Meli Melo - Paris este nelimitata. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati sectiunea dedicata acestui program, pe site-ul www.melimelo.ro.

Compania Gamabell Exim s.r.l., detinatoarea brandului Meli Melo - Paris, a fost infiintata in anul 1997, cu actionariat francez si si-a directionat, inca de la inceput, toate eforturile catre satisfacerea si fidelizarea clientilor prin furnizarea unor bijuterii si accesorii fantezie, care respecta cele mai inalte exigente in materie de calitate si design. Compania, prin brandul sau Meli Melo - Paris, se angajeaza ferm sa se orienteze intotdeauna catre satisfacerea nevoilor clientilor sai, prin profesionalism si atitudine.

In prezent, compania Gamabell Exim SRL detine peste 50 de magazine deschise in Romania si in Republica Moldova. Misiunea Gamabell Exim: "Exploram universul feminin si dezvoltam personalitatea femeii moderne prin provocarile modei. Oferim femeii frumusete, rafinament, eleganta si dinamism prin produsele si serviciile noastre."

Comunicat de presa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17


Cabaret Party Collection by Meli Melo - Paris

Meli Melo - Cabaret Party Collection

Meli Melo - Cabaret Party Collection Meli Melo - Cabaret Party Collection Meli Melo - Cabaret Party Collection Meli Melo - Cabaret Party Collection

Cabaret Party Collection by Meli Melo - Paris