Get Adobe Flash player

Meli Melo

T: +40 212 122 947
contact@melimelo.ro
www.melimelo.ro

Locatie: 157, 1
Cum ajung la Meli Melo?

Incepand cu 03 octombrie 2009, la Meli Melo - Paris toti clientii care detin carduri de fidelitate beneficiaza de reducerea de 5% la orice produs cumparat. Alegerea ta este rasplatita acum cu o multime de modele de bijuterii si accesorii fantezie Meli Melo - Paris cu preturi mai atragatoare ca oricand.

Daca ai card de fidelitate Meli Melo - Paris, te bucuri de o reducere de 5% la toate bijuteriile si accesoriile cumparate, chiar si la produsele care se afla la promotie. Programul de fidelitate Meli Melo - Paris a fost conceput special pentru tine. Profita de avantajele oferite la fiecare vizita in magazinele Meli Melo - Paris! Prezinta cardul inainte de a achizitiona produsele alese si reducerea se aplica instant.

Perioada de valabilitate a programului de fidelitate Meli Melo - Paris este nelimitata. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati sectiunea dedicata acestui program, pe site-ul www.melimelo.ro.

Compania Gamabell Exim s.r.l., detinatoarea brandului Meli Melo - Paris, a fost infiintata in anul 1997, cu actionariat francez si si-a directionat, inca de la inceput, toate eforturile catre satisfacerea si fidelizarea clientilor prin furnizarea unor bijuterii si accesorii fantezie, care respecta cele mai inalte exigente in materie de calitate si design. Compania, prin brandul sau Meli Melo - Paris, se angajeaza ferm sa se orienteze intotdeauna catre satisfacerea nevoilor clientilor sai, prin profesionalism si atitudine.

In prezent, compania Gamabell Exim SRL detine peste 50 de magazine deschise in Romania si in Republica Moldova. Misiunea Gamabell Exim: "Exploram universul feminin si dezvoltam personalitatea femeii moderne prin provocarile modei. Oferim femeii frumusete, rafinament, eleganta si dinamism prin produsele si serviciile noastre."

Comunicat de presa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18


Colecția Electric AFRICA - Voyage Africa

Meli Melo - Colectia Electric AFRICA

Meli Melo - Paris, unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii şi accesorii fashion din România, lansează cea de-a doua colecţie din sezonul primăvară-vară 2015 – Electric AFRICA – inspirată de portul femeilor din triburile africane, opulența accesoriilor pe care ele le poartă și de animal print.

Aceasta va fi călătoria în Africa, pe care o aștepți de mult. Pregătește-ți bagajul! Noi ți-am pregătit bijuteriile și accesoriile cu ajutorul cărora te vei integra perfect, în peisaj.

Colecția te va duce direct în safari. Va fi experiența sezonului.

Printurile, materialele, combinațiile coloristice și piesele statement te vor duce instant cu gândul la opulența bijuteriilor din triburile africane.

Lemn, dar și accente metalice aurii, pietre colorate, dar și strălucitoare, toate pentru o colecție a stilului african, adaptat sezonului primăvară-vară 2015.

Bijuteriile au aplicații multifațetate și cristale, în culori vibrante, dar și lanțuri aurii, șiraguri. Cerceii statement, în culori puternice, vor accentua animal printul din cadrul outfit-ului tău. E must-have!

Pentru ca ținuta să fie completă, poți alege una dintre gențile colecției. De la plicuri cu imprimeuri puternice și aplicații, până la rucsacul care nu trebuie să iți lipsească într-o astfel de expediție.

Noua colecţie Meli Melo Paris este disponibilă în întreaga reţea de magazine, atât în România, cât şi în Bulgaria sau Republica Moldova, dar și online pe www.melimelo.ro, începând cu 9 martie 2015.


Colecția Electric AFRICA - Voyage Africa