Get Adobe Flash player

Leonardo

T: +40 259 472 365
leonardo@rdsor.ro
www.leonardoshop.eu

Locatie: 149,154, 1
Cum ajung la Leonardo?

O imagine "unicat", o prezenta in cele mai mari orase din Romania, Ungaria si Bulagaria si o larga gama de produse la preturi mai mult decat accesibile sunt doar trei dintre argumentele succesului firmei Leonardo. In cei 16 ani de prezenta pe piata de incaltaminte si accesorii, numele Leonardo s-a impus prin respectarea stanardelor calitatii in cele mai mici detalii. Desi initial Leonardo a fost implicat in activitati de import-export si distributie in domeniul incaltamintei inca din 1990, abia in 1994, in conjuctura unei piete imature, Leonardo deschidea primul magazin specializat in comercializarea incaltamintei, in Oradea.

Ritmul de dezvoltare a fost unul sustinut acoperind toate marile orase din Romania in mai putin de 5 ani. In 2002 Leonardo ataca piata maghiara deschizand primul magazin in prestigiosul centru comercial Mamut Center din Budapesta, iar in 2006 ataca piata bulgara dechizand primele doua magazine la Sofia si la Veliko Tarnovo, un an mai tarziu, in 2007 deschide primul magazin in Republica Moldova, la Chisinau. Un bilant al afacerilor dezvoltate de firma arata ca Leonardo este prezent in 42 de orase din Romania printr-un numar de peste 150 de magazine, 40 magazine in Ungaria, 2 magazine in Bulgaria si unul in Republica Moldova.

De la inceput politica firmei a fost orientata direct catre consumator, ca acesta sa poata dispune de produse de cea mai buna calitate, care sa urmaresca ultimele tendinte ale modei la un pret rezonabil. Totodata s-a urmarit diversificarea gamei de produse comercializate in reteaua Leonardo cu scopul de a oferi, pe cat posibil, un look "complet", fara a mai fi nevoie sa vizitezi alte trei-patru magazine. In afara de incaltaminte, in magazinele Leonardo poate fi gasita o gama diversificata de articole de marochinarie: genti, serviete, mape, curele si portofele din piele sau inlocuitori. De asemenea, alaturi de produsele destinate cosmetizarii si intretinerii incaltamintei, in fiecare magazin exista un raion bine definit de unde clientii pot cumpara dresuri si ciorapi.

Unul dintre atuurile numelui Leonardo este calitatea produselor de incaltaminte si de marochinarie, garantata prin colaborarea cu cei mai prestigiosi producatori din Europa, in special din Italia si Germania, dar si cu cei mai reprezentativi producatori autohtoni. Toate sortimentele de incaltaminte urmaresc ultimele tendinte din moda internationala, indiferent ca este vorba despre produse destinate femeilor, barbatilor sau copiilor.