Get Adobe Flash player

Diverta

Sub sloganul "Mereu ceva nou", Diverta a lansat in 2008 un nou concept de magazin: un spatiu de shopping structurat pe 3 zone de interes, create pe baza preocuparilor publicului Diverta: "Imi place", "Ma joc si invat" si "Am succes". Aici clientul este inconjurat de o gama extinsa de produse de dezvoltare personala si petrecere a timpului liber pentru intraga famile si care corespund cautarilor si asteptarilor sale.

La Diverta iubitorii de lectura gasesc carti, cei mici - jucarii, pasionatii de jocuri, fie ca sunt ele pe calculator, pe alte platforme, simple board games sau clasicele jocuri de sah si zaruri, pot gasi ceva pe gustul lor, iar pentru cinefili avem cele mai noi filme aparute pe DVD si Blu-ray. Oferim de asemenea produse de birotica si papetarie. Ofera in acelasi loc produse de timp liber, pentru serviciu, pentru copii sau pentru intreaga familie, devenind  asfel o destinaţie variata şi accesibila.

Motivatia oamenilor care intra in Diverta este una multipla: dorinta de a afla care sunt noutatile culturale, intentia de a achizitiona unul din produsele atent selectionate sau nevoia de a petrece timp “intr-un loc care place”.