Get Adobe Flash player
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
Adidas
T: +40 241 520 152
robert.coman@adidas.com
-

Locatie: 220,221,222, 2
Cum ajung la Adidas?

Altinbas

Impunandu-se ca un brand popular atat pe piata locala cat si pe pietele internationale, prin designul autentic, colectiile speciale si o gama larga de produse, precum si prin calitatea superioara a produselor si serviciilor, Bijuteria Altinbas a devenit un important jucator international prin exporturile sale in peste 40 de tari, din SUA pana in Germania, Australia, Balcani si Turcia.

Animax

Cainii si pisicile, pasarile, pestii, hamsterii si iepurasii, precum si broscutele, iguanele si serpii - prezente exotice, inteligente si deosebit de afectoase, au la ANIMAX locul binemeritat.

B In Time
T: +40 723 549 542
-
www.bbcollection.ro

Locatie: 238, 2
Cum ajung la B In Time?

Be in time este locul perfect pentru persoanele indraznete si originale, cele interesate de lumea modei si pentru care statutul de avangardist reprezinta o prioritate. Prezentate de specialistii caselor de moda renumite la fiecare inceput de sezon, cele mai noi modele de ceasuri si bijuterii sunt disponibile in Be in time, direct de pe catwalk.

Bam Boo

Cu o retea de 11 magazine in Bucuresti si in tara, Bam Boo propune un curent estetic propriu, prin gama sa completa de produse decorative, cadouri utile pentru camin sau accesorii de bun gust, care confera un plus de stil aranjamentelor speciale. Produsele Bam Boo inseamna dincolo de calitate si functionalitate, un mod de exprimare a personalitatii, produsele noastre fiind dedicate confortului personal, fizic sau psihic.