Get Adobe Flash player

Despre Noi

Cum construiesti o lume a Shoppingului

City Park Mall of Constanta isi propune sa devina cel mai reprezentativ proiect de retail al orasului Constanta, prin arhitectura spectaculoasa, care se integreaza armonios in mediul natural din jur.

Un Mall in care sa gasesti, adunate la un loc, toate brandurile importante din domeniul modei, bijuteriilor, accesoriilor, designului interior, carora li se adauga zonele de entertainment, cafenele, restaurante, sali de jocuri, acesta inseamna doar City Park Mall of Constanta.

Ar fi fost pacat ca orasul Constanta, o zona de interes maxim, sa nu beneficieze de un Mall adevarat, un Mall in care sa gasesti, adunate la un loc, toate brandurile importante din domeniile modei, bijuteriilor, accesoriilor, designului interior, carora li se adauga zonele de entertainment, cafenele, restaurante, sala de jocuri.

Constructia a inceput in vara anului 2006 si s-a incheiat in luna mai 2008, fiind rezultatul efortului sustinut al unei echipe de profesionisti, formata din arhitecti, designeri, constructori.

City Park Mall of Constanta este amplasat in zona de nord a orasului Constanta, in Parcul Municipal, pe malul lacului Tabacariei, este delimitat de doua bulevarde principale, are vizibilitate foarte buna si acces usor, prin reteaua extinsa de mijloace de transport din vecinatate.

Design-ul complexului comercial a avut la baza atat cercetari de piata cat si experienta internationala a unui grup de arhitecti consacrati care au reusit sa integreze armonios, in acelasi spatiu, magazine, restaurante, locuri de distractie. Din beton, otel, aluminiu, cabluri, sticla, multa imaginatie si putere de munca s-a nascut, la Constanta, o adevarata lume a shoppingului, desfasurata pe trei nivele si 59.000 metri patrati.

Neocity Grup

40 de ani de experienta!

Ce se intampla atunci cand betonul, otelul, aluminiul, sticla se imbina cu multa viziune, idei creative, designuri spectaculoase, forta de munca, atentie acordata detaliilor, experienta, cunostinte, pasiune? Se creeaza cele mai frumoase si mai trainice lucruri. "Noi orizonturi. Fundatii solide" reprezinta esenta filosofiei de business a Neocity Group, dezvoltatorul imobiliar al City Park Mall of Constanta.

Cei 40 de ani de experienta internationala in domeniul constructiilor si dezvoltarii imobiliare si-au spus cuvantul: Neocity Group a reusit sa ocupe un loc important pe piata de profil din Israel, Romania, Cehia, Ungaria, Polonia, Canada si Africa, creand si realizand proiecte comerciale si rezidentiale de anvergura. Intrat in Romania in anul 1999, Neocity Group este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de pe aceasta piata. Pana in prezent, compania a dezvoltat in Romania doua imobile de birouri, Neocity Towers I si II, situate in zona Dorobanti-Televiziune, si City Park Mall of Constanta.

Neocity Business Center

Neocity Business Center va fi situat in zona Pipera, una dintre cele mai dinamice zone de birouri din Bucuresti. Aici se dezvolta in prezent o multitudine de proiecte pentru construirea de spatii de birouri. Cladirea, caracterizata de o arhitectura inovatoare, va fi vizibila din toate directiile. Accesul se va face foarte usor din soseaua Pipera-Tunari.

Detalii

NeoPeninsula

Complexul rezidential NeoPeninsula are o pozitie privilegiata, fiind asezat in estul capitalei, in zona Heliade intre Vii, marginit la nord si la est de raul Colentina si de lacul Fundeni. Aceasta superba locatie iti permite sa te deplasezi cu usurinta in orice parte a orasului.

Detalii

NeoLake Condominium Constanta

Cand vei pasi in complexul rezidential NeoLake o sa crezi ca visezi. Peisajul superb dominat de lac, sunetele armonioase ale naturii si aerul marin relaxant te vor face sa intelegi ca aici e locul in care ai visat intotdeauna sa traiesti. Bucura-te de noua ta locuinta pe malul lacului Siutghiol, la cateva minute de statiunea Mamaia.

Detalii

NeoLaguna Residences

Acum poti sa locuiesti ca la Monte Carlo sau Saint Tropez, aici, in Romania, in apropierea lacului Siutghiol, la cativa pasi de statiunea Mamaia. NeoLaguna e complexul rezidential care iti va implini toate asteptarile. Si chiar mai mult decat atat. Inchipuie-ti cum este sa traiesti intr-o oaza de liniste, inconjurat de un lac superb, departe de aglomeratia orasului si de turistii galagiosi.

Detalii